Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-07@21:02:38 GMT

سرنوشت سود واریز نشده سهام عدالت چه می شود؟

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۵۲۹۴۵۷

سرنوشت سود واریز نشده سهام عدالت چه می شود؟

مهدی نعمتی، مدیر روابط عمومی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) در گفت و گو با خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در پاسخ به این سوال که تکلیف سود سهام عدالت افرادی که تاکنون برای آن‌ها واریز نشده است، چه می‌شود؟ بیان کرد: سهامداران عدالت نگران نباشند، این سود‌ها با رفع مشکلاتی که سبب این عدم واریز شده است برای افراد واریز خواهد شد و این سود برای هر فرد واجد شرایط محفوظ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او علت عدم واریز سود برای برخی از سهامداران را این گونه توضیح داد: به طور کلی بانک‌ها نمی‌توانند سود سهام عدالت را برای افرادی که شماره شبای آن‌ها صحیح نیست، حساب مشترک یا ارزی ارائه کرده‎اند و یا حساب راکد و غیر فعال و مسدود دارند واریز کنند.

این مقام مسئول اظهار کرد: برای افرادی که حساب آنان فعال است و مشکلی از لحاظ سیستم بانکی ندارند، سود به طور کامل واریز شده است.

نعمتی در رابطه با این سوال که افراد از کجا می‌توانند پیگیر مشکلات عدم واریز سود سهام عدالت خود باشند؟ بیان کرد: افرادی که سود برایشان تاکنون واریز نشده است، در ابتدا می‌توانند به سایت سهام عدالت به آدرس www.sahamedalat.ir مراجعه کنند و وضعیت خود را ملاحظه کنند. اگر مشکل حل نشد می‌توانند با شماره ۱۵۶۹ تماس بگیرند؛ چرا که این مرکز دسترسی دارد ملاحظه کند که وضعیت افراد به چه شکل است و مشکل عدم واریز سود کجاست.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افرادی که برایشان سود مرحله اول نیز واریز نشده است، قطعا مشکل شماره حساب بانکی دارند.

نعمتی در پایان تصریح کرد: اگر از را‌ه‌های گفته شده نیز مشکل حل نشد، افراد می‌توانند به کارگزاری و بانک‌ها‌ی خودشان مراجعه کنند و پیگیر وضعیت دریافت سودشان باشند. در فرآیند واریز سود، یک سری از پرداختی‌ها به دلایل بیان شده برگشت خورده است. اگر افراد مشکلات شان برطرف شود سودها به حسابشان در بازه زمانی مشخص دیگری واریز خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

 

منبع: فردا

کلیدواژه: سود سهام عدالت سود واریز نشده سهام عدالت سهام عدالت واریز نشده واریز سود عدم واریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۹۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سوء جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویتامین B۱۲ یک ویتامین ضروری است که بدن به آن نیاز دارد، اما نمی‌تواند به تنهایی آن را تولید کند، بنابراین باید برای دریافت آن از رژیم غذایی مناسب پیروی شود؛ ویتامین B۱۲ برای تولید DNA بسیار مهم است و نقش کلیدی در تولید گلبول‌های قرمز دارد.

افراد مسن، افرادی که از رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند، افرادی که درگیر بیماری کم‌خونی همولیتیک خودایمنی هستند و همچنین کسانی که مشکل سو جذب دارند، بیشتر از دیگران در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند، در صورتی که در معرض کمبود این ویتامین قرار دارید، مکمل‌های تجویز شده توسط پزشک را مصرف کنید؛ کمبود ویتامین B۱۲ را نباید نادیده گرفت، زیرا کمبود طولانی مدت آن باعث بروز مشکلات جدی سلامتی می‎‌شود.

علائم مراحل اولیه کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود خفیف ویتامین B۱۲ ممکن است با علائم خاصی همراه نباشد. با این وجود، رایج‌ترین علائم اولیه آن شامل ضعف، خستگی، از دست دادن اشتها، کاهش وزن بدون دلیل، حالت تهوع، استفراغ، اسهال، افسردگی و تحریک‌پذیری می‌شود.

تأثیرات طولانی‌مدت کمبود ویتامین B۱۲ چیست؟

کمبود ویتامین B۱۲ در طولانی مدت باعث بروز مشکلات سلامتی جدی می‌شود. این موارد شامل بی‌حسی و گزگز دست و پا، از دست دادن بینایی، اختلال شناختی و از دست دادن حافظه می‌‎شود؛ همچنین، ممکن است منجر به احساس گیجی، مشکلات راه رفتن و مشکلات گفتاری شود.

چه غذاهای حاوی ویتامین B۱۲ است؟

گوشت، ماهی، مرغ، تخم‌مرغ و محصولات لبنی به صورت طبیعی سرشار از ویتامین B۱۲ است. هیچ منبع گیاهی دارای ویتامین B۱۲ نیست، بنابراین افرادی که از رژیم‌های غذایی گیاهی پیروی می‎‌کنند، باید از غذاهای غنی شده با ویتامین B۱۲ استفاده کنند؛ افرادی که نمی‌توانند نیاز ویتامین B۱۲ بدن خود را از طریق رژیم غذایی تأمین کنند، لازم است با تجویز پزشک از مکمل‌های این ویتامین استفاده کنند.

کد خبر 750589

دیگر خبرها

  • وضعیت ورزشگاه وطنی قبل از جدال سرنوشت ساز / فیلم
  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • کاشت مو ، کلید داشتن موهایی جوان و شاداب
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • چه افرادی در معرض کمبود ویتامین B۱۲ قرار دارند؟