Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، مدیر روابط عمومی شرکت سپرده گذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه (سمات) در پاسخ به این سوال که تکلیف سود سهام عدالت افرادی که تاکنون برای آن‌ها واریز نشده است، چه می‌شود؟ بیان کرد: سهامداران عدالت نگران نباشند، این سود‌ها با رفع مشکلاتی که سبب این عدم واریز شده است برای افراد واریز خواهد شد و این سود برای هر فرد واجد شرایط محفوظ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهدی نعمتی، علت عدم واریز سود برای برخی از سهامداران را این گونه توضیح داد: به طور کلی بانک‌ها نمی‌توانند سود سهام عدالت را برای افرادی که شماره شبای آن‌ها صحیح نیست، حساب مشترک یا ارزی ارائه کرده‎اند و یا حساب راکد و غیر فعال و مسدود دارند واریز کنند.

این مقام مسئول اظهار کرد: برای افرادی که حساب آنان فعال است و مشکلی از لحاظ سیستم بانکی ندارند، سود به طور کامل واریز شده است.

نعمتی در رابطه با این سوال که افراد از کجا می‌توانند پیگیر مشکلات عدم واریز سود سهام عدالت خود باشند؟ بیان کرد: افرادی که سود برایشان تاکنون واریز نشده است، در ابتدا می‌توانند به سایت سهام عدالت به آدرس www.sahamedalat.ir مراجعه کنند و وضعیت خود را ملاحظه کنند. اگر مشکل حل نشد می‌توانند با شماره ۱۵۶۹ تماس بگیرند؛ چرا که این مرکز دسترسی دارد ملاحظه کند که وضعیت افراد به چه شکل است و مشکل عدم واریز سود کجاست.

این مقام مسئول در ادامه اظهار کرد: افرادی که برایشان سود مرحله اول نیز واریز نشده است، قطعا مشکل شماره حساب بانکی دارند.

نعمتی در پایان تصریح کرد: اگر از را‌ه‌های گفته شده نیز مشکل حل نشد، افراد می‌توانند به کارگزاری و بانک‌ها‌ی خودشان مراجعه کنند و پیگیر وضعیت دریافت سودشان باشند. در فرآیند واریز سود، یک سری از پرداختی‌ها به دلایل بیان شده برگشت خورده است. اگر افراد مشکلات شان برطرف شود سودها به حسابشان در بازه زمانی مشخص دیگری واریز خواهد شد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سهام عدالت سود اوراق بهادار بانک ها سهام عدالت واریز سود عدم واریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۳۰۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟

ایتنا - بسیاری از افرادی که در ماه‌های اخیر که با تزریق آمپول‌های جدید برای درمان چاقی مانند ویگووی وزن‌ کم کرده‌اند، با پرسشی اساسی مواجه‌اند: اگر مصرف این داروها را متوقف کنند، چه اتفاقی می‌افتد؟
بسیاری از آن‌ها نگران‌اند دوباره اضافه وزن پیدا کنند و به عادت‌های قدیمی برگردند. مطالعات حاکی از آن است برخی افرادی که مصرف دارو را متوقف کرده‌اند، بیشتر وزنی را که از دست داده بودند، دوباره به دست آوردند.

بر اساس داده‌های شرکت فناوری سلامت آی‌کیووی‌آی‌ای (IQVIA) در سال ۲۰۲۳، هر ماه در ایالات متحده بیش از سه میلیون نسخه برای این داروهای جدید تجویز می‌شود. برخی از داروها عبارت‌اند از: اوزمپیک (Ozempic)، ویگووی (Wegovy)، مانجارو (Mounjaro) و داروی زپبوند ( Zepbound) اما بسیاری از مردم به این نسخه‌‌ها پایبند نیستند و طبق پژوهشی که در مجله «چاقی» (Obesity) منتشر شد، ۴۰ درصد مراجعانی که در سال ۲۰۲۱ یا ۲۰۲۲ نسخه حاوی ویگووی دریافت کردند، کماکان تا یک سال بعد هم از آن استفاده کرده‌اند.

پزشکان متخصص در حوزه چاقی تاکید می‌کنند که چاقی یک بیماری مزمن است که باید مادام‌العمر کنترل شود، مانند بیماری‌ قلبی یا فشار خون. داروهای تزریقی جدید هم که با الگوبرداری از هورمون‌های روده و مغز برای کنترل اشتها و احساس سیری عمل می‌کنند، به گفته کارشناسان، برای مصرف مداوم طراحی و آزمایش شده‌اند.

دکتر آندرس آکوستا محقق چاقی در کلیلنیک مایو می‌گوید: «فکر می‌کنم که این داروها را نباید به صورت متناوب مصرف کرد. تاییدیه این داروها به این شکل نیست و با این روش کارساز نخواهند بود.»

دکتر ایمی روتبرگ از دانشگاه میشیگان می‌گوید: «افرادی که با این داروها به اهداف سلامتی و کاهش وزن دست یافته‌اند، به دنبال یک راه گریزند. بسیاری از آن‌ها می‌خواهند دوز مصرف را کاهش دهند یا محدود کنند و قصدشان این است که در نهایت دارو را کنار بگذارند.»

اگر مصرف دارو را متوقف کنید چه اتفاقی می‌افتد؟
این داروها با تغییر نحوه پردازش و ذخیره انرژی بدن عمل می‌کنند. وقتی افراد مصرف این داروها را کنار می‌‌گذارند، ممکن است همان میزان وزنی که از دست داده‌اند یا حتی بیشتر از آن را اضافه کنند. بسیاری از افراد هم از بازگشت بعضی علائم چاقی مانند افکار مزاحم درباره غذا یا آن به قول معروف «صدایی که فرمان غذا خوردن می‌دهد»، گرسنگی شدید و همچنین دیرتر سیر شدن خبر می‌دهند.

برخی افراد هم که داروها را قطع کرده‌ و دوباره مصرف آن‌ها را از سر گرفته‌اند، با عوارض جانبی در معده مواجه شده‌اند. تجربه بعضی دیگر هم این است که داروها دیگر مثل قبل کارساز نیستند.  

دیگر خبرها

  • جزییات و زمان دقیق واریز مرحله سوم سود سهام‌ عدالت
  • خط و نشان برای شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را نمی‌دهند | سود مرحله سوم چه زمانی واریز می شود؟
  • شرکت‌هایی که سود سهام عدالت را واریز نکنند منتظر برخورد سازمان بورس باشند
  • قطع داروهای لاغری مانند اوزمپیک و ویگووی باعث اضافه وزن می‌شود؟
  • فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث، رایگان است
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • مردم نگران تامین داروی "وارفارین" نباشند
  • گشتی در اقتصاد ایران | جاماندگان سهام عدالت برای اعتراض به کجا مراجعه کنند؟
  • مردم نگران تامین داروی وارفارین نباشند
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند